Senaste inläggen

Av Kerstin - 13 oktober 2010 11:19

     

Ni måste bara läsa om Allaballatassens Fireblock (Fajer). Han har en sådan härlig liten sida som jag varmt rekommenderar. Han är en liten buse med ett väldigt varmt hjärta som håller på att växa upp och kommer säkert bli en stor och duktig hund. Man får följa han liv med massor med härliga fotografier. Som sagt ... rekommenderar starkt han blogg  .

ANNONS
Av Kerstin - 13 oktober 2010 10:57

  

Nu är det dags för den första valpträffen för sommarkullarna. Valpar efter Myrra/Imze och Madicken/Higgins. Vi kommer ha en gemensam träff med Wintergold,s kennel. Träffen blir hos oss kl 12 den 23 oktober. Har skickat ut information till alla som är inbjudna och hoppas att så många som möjligt kan komma. Ser verkligen framåt att få träffa alla valparna igen och se hur dom växt.

Glöm inte att medela om ni kan komma eller inte innan den 20 oktober.

ANNONS
Av Kerstin - 12 oktober 2010 23:36

Nästa söndag den 24 oktober är det sista gången för valpkursen. Men som tur är är det fortsättnings kurs för dom som vill   .
Jag kunde tyvärr inte vara med förra söndagen men har fått information om att alla valparna var väldigt duktiga. Dom har bland annat börjat med lite apportering och det gick kanon. Nästa gång (sista gången) kan jag som tur vara med och det ska bli kul att se alla framsteg.

Av Kerstin - 12 oktober 2010 11:27

  

Grattis till Thea och matte Lena som har gjort debut i Lydnadsklass 3 i Åsele och tog på sin första tävling ett 1:a pris. Kanon bra jobbat   . Inte nog med det, i helgen som var "fixade" dom sin andra 1:a i Lkl. 3. Vilket härligt Team dom är. Thea "Allaballatassens Vintersaga" är dotter till Madicken och Higgins.Av Kerstin - 7 oktober 2010 00:15

  

Nu när det är höst och det är mörkare och mörkare så är ett Retriever koppel med reflex ingen dum idé. Dom finns i riktigt härliga färger med tycker jag   . Jag är ju förtjust i cerise. Man kan beställa dom från PAW of Sweden om man är intresserad.

Av Kerstin - 3 oktober 2010 23:51

  

Här kommer lite bilder från valpkursen idag. Idag var det mycket passivitet som gällde och det är inte så lätt alla gångerna när det spriter i benen på alla busiga valpar. Men det är så viktigt att träna det. Håkan talade mycket om ledarskap. Nästa gång blir den 10 oktober och dom kommer apporteringen att börjas lära.


                


Av Kerstin - 2 oktober 2010 23:15

Jag älskar min Walkmeter. Då undrar ni kanske vad är en "Walkmeter"   . Det en App..ett program som man laddar ner till sin telefon och som är en gps. Walkmeter visar hur långt man går, hur fort man går och vart man går. Fantastiskt roligt...

Allt kommer in i telefonen och i en kalender så man kan gemföra dag från dag hur man går. Jag använder den mest när jag går med hundarna. Man kan även lyssna på musik samtidigt som man går om man vill. För mig har det varit en sporre att komma igång att gå "lite" mer än vanligt. Den enda nackdelen är... är att man måste ha en Iphone  . Dom som känner mig vet att jag också älskar min Iphone. Den är nästan min bästa vän... nejdå inte riktigt. Men det är väldigt väldigt bra att ha.


   

Av Kerstin - 2 oktober 2010 22:19

Föra helgen gick jag och Madicken vårt första Working Test och det var en upplevelse. Madicken var väldigt duktig och vi tog ett 1:a pris. Hon hade en väldigt härlig dag när hon fick göra det som hon älskar... apportera. Vi får se när någon av hennes barn kommer att delta   .


 

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se