Senaste inläggen

Av Kerstin - 22 maj 2011 22:40

 

Ett Stort Grattis på 1 års dagen till Myrras och Imzes valpar. Tänk vad tiden går fort  . Ni var stora klossar i valplådan som bara åt och åt. Växte och växte och blev större och större. Men nu har ni blivit fina unghundar som är så härliga.


ANNONS
Av Kerstin - 13 maj 2011 11:13


 

Grattis till Madicken och Higgins valpar som blir ett år idag. Vi hoppas att alla valpar får fina presenter och någor extra gott att äta idag  .

Ni som inte har beställt tid till röntgen av er gullungar är det god tid att göra det.

Gudby Gård och Lars Audell har sommar stänkt från Juni, så även om det är försent att få någon tid innan deras semester kan man beställa nu och få tid när dom öppnar igen. Bra va  .  

ANNONS
Av Kerstin - 13 maj 2011 10:32

 


NU HAR DOM HEMSKINGARNA VAKNAT!

Tyvärr har en hel del hundar just i veckan blivit bitna av huggormar. Så var extra uppmärksamma just nu. Ha gärna mer er kortison ut (även om veterinärer inte rekommenderar det). Jag har alltid med mig det ut vår/sommar.Av Kerstin - 20 april 2011 21:06

Nu har valparna blivit åtta veckor gamla och i morgon börjar dom flytta. Sex av valparna kommer att flytta i morgon. Så det blit en intensiv dag för oss och valparna. Det är bara Patwin som kommer vara kvar en vecka till. Idag hade vi veterinärbesiktning av valparna och det gick jätte bra. Valparna var duktiga och veterinären tyckte dom var fina valpar., självklar :)).

Sätter in några nya bilder sen igår, när dom fyllde åtta veckor.


                         

Av Kerstin - 13 april 2011 20:57

Nu har valparna hunnit bli sju veckor gamla och det är full rulle hos oss. Valparna och vi har haft en hel del besök nu och det är bra för valparna att träffa sina nya ägare och inte bara ha oss att präglas på. Nu har dom blivit små personligheter och vi har med 95 % säkerhet bestämt oss för var dom ska hamna:). Nästa vecka är det dags för att flytta ifrån oss och mamma Readdy. Då börjar äventyret för dom. Mycket socialisering ska valpar ha från 8 veckors ålder. Bor man på landet ska dom vänjas med stad och tvärtom.

Idag har vi haft besök av Maija och hennes mamma och så Jaffa. Maija är så himla duktig med valpar. Bra träning för valparna eftersom vi inte har några barn (små barn:) hemma.


                                               Av Kerstin - 5 april 2011 13:50

Det är full rulle hos oss med sju sex veckors gamla valpar men ändå är det så härligt.

Readdy har börjat säga ifrån när dom har diat lite så att snart inte kommer få något mer från henne. Dom är inte lika intensiva på varandra längre utan börjat hitta sin plats i flocken. Det är svårt att få bra bilder på dom nu  . Så fort man sätter sig på golvet har man sju valpar som ska smaka på både mig och kameran. 

Readdy får lite hjälp av Soffie med valparna så hon får vara lite ledig och det behöver hon. Soffie får vara lite extra mamma och leka och uppfostra.


                                 

Av Kerstin - 29 mars 2011 10:28

Vilken härlig valpkull  .

Nu är busungarna 5 veckor gamla och börjar göra namn för sitt namn. Mycke bus och rangordning nu i kullen. Det kan låta som små tigerungarna mot varandra ibland nu. Det är precis som det ska vara i de här åldern.

Valparna är väldigt glad och sociala och tycker gärna om att både gosa och smaka på oss. Fick sin andra avmasknings kur igår, hmm det var inte gott tyckte dom. Nu har vi börjat låta dom blivande valpägarna komma och hälsa på. Jätte trevligt tycker valparna   och vi med så klart :).


                               

Av Kerstin - 24 mars 2011 13:39

Nu har valparna fått sina halsband på så det ska bli litte lättare för oss att skilja på dom. Det är en hel del kliande den första tiden   men det går snart över. Halsbanden är gjorde så att ifall valpaen fastnar i något så öppnar den sig. Så det är inge farligt för dom. Bra att vänja sig vid att ha något runt halsen.


 

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se