Senaste inläggen

Av Kerstin - 26 juli 2010 19:54

Wintergolds kennel har en jätte härlig lite kille kvar till försäljning han är nu färdig för att flytta. Är det någon som söker en kanon härlig kille hör av er då till Elisabeth och Håkan på Wintergold kennel. För mer information titta in på deras Blogg om den här lilla killen.

  

ANNONS
Av Kerstin - 26 juli 2010 19:39

Nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen. Av en del själv som jag inte ska gå in på så har det tyvärr blivit så. Men nu är jag igång igen   .

Vill börja med att berätta att alla valpar har flyttat nu till sina nya familjer. I allafall nästan alla. Vi har lilla Sarek kvar här hemma ännu.

Vi är väldigt nöjda och glada för våra valpars skull. Dom har alla fått komma till bra familjer som vi hoppas att vi kommer få höra och se  dom ofta.

Man kan följa Jaffa på sin familjs Blogg http://fridasblogg.spaces.live.com/ . Sen kan man följa busungen Fireblock på hans blogg  http://tsjytsjy.blogspot.com/ .


  

ANNONS
Av Kerstin - 2 juli 2010 21:31

Nu kommer lite nya bilder på Myrras valpar som nästan är sex veckor gamla. Dom små tjockisarna har börjat röra på sig, som tur är:). Viktmässig är dom fortfarande ganska tjocka men det räknart jag med att ska minska nu när dom äntligen är vakna lite mer. Dom har nu börjat äta ordentligt med hundmat.

Mer bilder på dom kan man se här.


  

Av Kerstin - 2 juli 2010 21:14

Nu äntligen kommer det lite nya bilder på busungarna. Det är inte så lätt. Så fort man sätter sig ner har man oftast alla hängande i kamera remmen. Det är inte längre speciellt lungt med valparna utan det busas och busas. Aptiten är god och även nattsömnen är okej. Snart är det dags för flyttning till sina nya hem. Det är valparna redo för nu, dom behöver sin egen familj som kan rå om dom :).

Namnet på valpana är: hanarna- Fireblock, Rocky Gully, Aussie. Tikarna - Opal Spring, Nobel One, Yalumba, Chill Out och Yellow Tail. 

Bilder på valparna kan ni se här.


  

Av Kerstin - 17 juni 2010 23:07

  

Valparna är ute så mycket det går nu på dagarna när det är bra väder och det älskar dom. Madicken diar fortfarande dom men inte alls lika mycket numera. Hon för hjälp av moster med bus och uppfostran så hon blir lite avlastad :). Dom äter med god aptit mat nu fyra gånger om dagen. Man börjar se deras personligheter komma fram nu.

Vi har äntligen bestämt vad dom ska heta och det blev viner den här gången.

Mer bilder på valparna kan ni se här   

Av Kerstin - 17 juni 2010 22:22

Nu får Readdy vara med och avlasta lite för Madicken och hon älskar att vara med valparna, hon är så tålig.
Av Kerstin - 13 juni 2010 22:09

Tyvärr verkar det som vårt webbhotel har problem med någon uppdatering så vår hemsida http://www.allaballatassens.com har man inte kommit in på. Det har varit hela helgen och jag hoppas att dom snart har löst problemet.

Av Kerstin - 13 juni 2010 21:59

  

Nu börjar det bli lite liv i lådan och dom har upptäckt vrandra ordentligt. Busar och försöker klättra över lådkanten. Så fort man pratar med dom är dom med viftar på sina små svansar. Myrra är inte lika länge i lådan nu, utan hon ligger ett litet tag och pusslar om dom sen lägger hon sig brevid och håller uppsikt. Veckan som kommer ska dom få börja smaka mat. Mer bilder på valparna kan ni se här.

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se